Compania de blockchain Zilliqa lansează o consolă axată pe Web3, cu un portofel de criptomonede și capabilități de mining, precum și cu titlurile de jocuri ale companiei.

Pe 23 septembrie, au fost lansate imagini prototip care arată o varietate de porturi, inclusiv conexiuni HDMI, Ethernet și USB, deși specificațiile hardware complete și prețul unității rămân secrete. Consola în sine arată ca ceva de la Xbox, dar are două panouri verzi deasupra.

Zilliqa a spus că consola este orientată spre ușurința de utilizare și, similar cu titlurile de jocuri convenționale, îi va stimula pe utilizatori să finalizeze misiuni, misiuni și sarcini în joc pentru a-și extrage jetonul ZIL nativ ca recompensă.

Testarea beta pe consolă începe în octombrie și este de așteptat ca unitățile să fie disponibile pentru precomandă în primul trimestru al anului 2023. Zilliqa este un blockchain de nivel 1 conceput pentru a crea contracte inteligente și aplicații descentralizate (DApps), are 15 proiecte de jocuri . conform lor site-ul web.

În iulie, startup-ul de jocuri Web3 Polium și-a anunțat consola similară, „Polium One”, care acceptă jetoane nefungibile (NFT) pentru jocuri pe opt blockchain-uri, deși Polium One nu se va lansa până în al treilea trimestru al anului 2024.

Funko și Warner Bros. colaborează la NFT-uri exclusive Walmart

Brandul de cultură pop Funko a încheiat un parteneriat cu compania de divertisment Warner Bros. pentru a oferi obiecte de colecție combinate fizice și NFT exclusiv prin intermediul gigantului american de vânzare cu amănuntul Walmart.

Pachetul include o copertă fizică de benzi desenate și o figură Funko pentru DC Comics „The Brave and the Bold”, cunoscută printre fani pentru că prezintă conceptul popularei echipe de supereroi „Justice League”, împreună cu un Funko „Digital Pop” care se potrivește. . NFT.

Pachetul fizic „Brave and the Bold” de la Funko. Font.

Colecția este limitată la 30.000 de unități și va debuta în cadrul Walmart’s Collector Con din octombrie, NFT-urile vor fi bătute pe blockchain-ul WAX.

Funko a continuat să extindă omologul NFT la nava lor emblematică „Pop!” linie de figurine care a început în august 2021 cu o colecție de Teenage Mutant Ninja Turtles. CEO-ul Funko, Andrew Perlmutter, a declarat că compania creează NFT-uri pentru a satisface cererea colecționarilor mai tineri care prețuiesc bunurile și activele digitale.

New England Patriots primește un partener Web3 în lanț

Compania de software Web3 Chain a devenit blockchain-ul oficial și sponsorul Web3 al echipei National Football League (NFL) New England Patriots, al echipei profesioniste de fotbal New England Revolution și al stadionului de acasă al ambelor echipe, Stadionul Gillette.

Legate de: NFT-urile sunt „cea mai mare rampă de acces” către cripto în Asia Centrală, de Sud și Oceania: raport

Chain a încheiat un parteneriat pe mai mulți ani cu Kraft Sports + Entertainment, proprietarul echipelor profesioniste și al stadionului, pentru a dezvolta ceea ce apeluri „Experiențe Web3 de generație următoare” folosind suita de produse Chain, dar nu a oferit detalii exacte despre planurile sale.

Cu toate acestea, CEO-ul Chain, Deepak Thapliyal, a declarat că compania își propune să „creeze experiențe de ultimă oră pentru vizitatorii stadionului”, ca parte a liniei de produse Chain, care include suport pentru NFT.

Christina Aguilera solicită mărci comerciale NFT și Metaverse

Pilitură impartit De către avocatul de mărci comerciale Mike Kondoudis, animatorul Christina Aguilera a depus cereri de mărci înregistrate la Oficiul de brevete și mărci comerciale din Statele Unite pentru mai multe produse NFT, Metaverse și legate de criptomonede.

Fișierele dezvăluie planuri ca vedeta să creeze fișiere audio, video și muzicale „autentificate prin NFT”, împreună cu „active bazate pe blockchain, nefungibile”, cum ar fi avatare virtuale, îmbrăcăminte, produse de înfrumusețare, alte mărfuri virtuale și „cripto”. obiecte de colecție.” .

O parte a cererii menționează, de asemenea, că Aguilera oferă spectacole muzicale, concerte și jocuri „în Metaverse și alte medii virtuale”.

Vești mai inteligente:

Piața NFT OpenSea a anunțat implementarea OpenRarity pe 22 septembrie, un protocol care oferă calcule verificabile de raritate pentru NFT în cadrul platformei sale. Protocolul folosește o abordare matematică transparentă pentru a calcula raritatea.

Firma de tehnologie fără nume Web3 este pregătită să lanseze un produs software NFT care permite dezvoltatorilor să-și testeze contractele inteligente NFT pe rețele de testare complet private.