Bitcoin (BTC) a crescut din nou peste 23.000 USD până pe 6 august, deoarece o nouă analiză a prezis o creștere potențială de 20% sau mai mult.

Grafic cu lumânare de 1 oră BTC/USD (Bitstamp). Sursa: TradingView

Graficul zilnic oferă comerciantului o țintă de 30.000 USD

Date de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView a arătat că BTC/USD a crescut peste noapte pentru a se stabili din nou aproape de vârful intervalului de tranzacționare stabilit.

După mai multe încercări de a sparge rezistența peste intervalul de 23.500 de dolari, perechea părea încă blocată în limbo la momentul scrierii, dar speranțe pentru o continuare a creșterii erau deja acolo.

„Ne aşteptăm la mai multă volatilitate în timpul săptămânii”, a scris sursa de monitorizare în lanţ Material Indicators într-o parte a celui mai recent actualizare twitter pe 5 august.

„Dacă Bear Market Rally poate împinge BTC peste 25k, nu există prea multă frecare în intervalul 26k – 28k. Pierderea liniei de tendință ar fi dăunătoare pentru speranțe și vise optimiste.”

28.000 USD ar fi cu 20% mai mare decât prețul spot curent și ar reprezenta un maxim de aproape două luni.

Indicatorii materiale au inclus un grafic care arată linia de tendință menționată la 22.000 USD, în jurul prețului real realizat al Bitcoin.

Graficul a arătat în continuare că suportul pentru aprovizionare a crescut imediat sub acest punct, în timp ce rezistența majoră a fost găsită la 24.500 USD.

BTC/USD (Binance) cumpără și vinde niveluri cu linia de tendință. Sursa: Material Indicators/ Twitter

Tranzacționarea în weekend declanșează în mod tradițional o acțiune mai volatilă a prețurilor datorită lipsei de lichiditate în registrele de ordine valutare, care sunt dominate de comercianții cu amănuntul, în timp ce instituțiile și profesioniștii stau departe până la noua săptămână de negociere de weekend.

Între timp, analizând graficul zilnic, popularul cont de tranzacționare CROW a avut niveluri și mai ridicate, dezvăluind planuri de a obține profituri pe doar 30.000 USD, atâta timp cât Bitcoin va continua să înregistreze maxime mai mari și minime mai scăzute.

„Săptămâna se referă la tranzacționarea în gamă din cauza ieșirilor false”, Crypto Trader Tony adiţional.

„Îmi place să identific intervalul și apoi să joc în consecință. Gamele sunt eficiente în identificarea evadărilor adevărate sau a ieșirilor false. Puteți juca pe ambele.”

RSI lunar indică faptul că recuperarea prețului BTC începe

Privind datele din lanț, PlanB, creatorul familiei de modele de preț Bitcoin Stock-to-Flow, a marcat încă o dată performanța indicelui de forță relativă (RSI) ca fiind optimistă.

Legat de: „Dovezi nebunești” Bitcoin a capitulat în ultimele 2 luni – analiză

RSI este o măsură de bază care arată cât de relativ supracumpărat sau supravândut este BTC la un anumit preț și a atins cel mai scăzut nivel înregistrat vreodată în iunie.

Acum, în curs de recuperare, RSI ar putea chiar să semnaleze sfârșitul pieței ursoase din 2022, a sugerat PlanB.

Între timp, într-o postare anterioară din 3 august, PlanB a recunoscut că BTC/USD era încă „cu mult sub” estimarea zilnică stoc-to-flow, fiind de 83.475 USD pentru 6 august conform calculatorului automat. S2F multiple.

Părerile și opiniile exprimate aici sunt exclusiv ale autorului și nu reflectă neapărat opiniile Cointelegraph.com. Fiecare mișcare de investiție și tranzacționare implică riscuri, ar trebui să faci propriile cercetări atunci când iei o decizie.