Știri de top săptămâna aceasta

Investitorii în Dogecoin îl acuză pe Elon Musk de tranzacționare privilegiată într-un proces de acțiune colectivă modificat

Un grup de investitori Dogecoin a cerut permisiunea de a modifica un proces colectiv împotriva antreprenorului de tehnologie Elon Musk, susținând că acesta este responsabil pentru tranzacțiile privilegiate ale DOGE și afirmând că tokenul este o valoare mobiliară conform reglementărilor Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse. a profitat de pe urma tranzacționării DOGE în detrimentul altor investitori, determinând creșterea vertiginoasă a prețului jetonului prin acțiuni, inclusiv schimbarea siglei Twitter în sigla Dogecoin. Fiind unul dintre cei mai bogați oameni din lume, CEO-ul Twitter a făcut declarații frecvente despre Dogecoin milioanelor săi de adepți din 2019, determinând adesea creșterea prețului tokenului.

Satoshi Nak-AI-moto: creatorul Bitcoin a devenit un chatbot AI

Satoshi Nakamoto poate fi plecat de peste 12 ani, dar doi pasionați de inteligență artificială caută să revigoreze capacitatea de a discuta cu faimosul creator Bitcoin. Modelul, în esență, este ChatGPT de la OpenAI instruit pe un set de date limitat, inclusiv e-mailurile publice și postările pe forum ale lui Nakamoto, precum și alte surse Bitcoin. În teste, chatbot-ul generează răspunsuri care sunt în general incerte cu privire la viitorul monedelor fiduciare și pline de speranță în ceea ce privește Bitcoin. Scopul său este să arate că instrumentele de inteligență artificială ar putea fi utilizate în educație, a spus unul dintre creatori.

Cumpărarea unei bănci nu va rezolva problema Crypto Unbanking: CEO Binance

CEO-ul Binance, Changpeng „CZ” Zhao, a luat în considerare achiziționarea unei bănci pe fondul debancarei continue a companiilor cripto din întreaga lume. Cu toate acestea, conform CZ, complexitatea reglementării și cerințele de capital fac neînțelept pentru Binance. „Realitatea este mult mai complexă decât conceptul”, a spus executivul cripto. Binance și-a pierdut recent partenerul fiduciar din Australia, după dificultăți în găsirea unui partener bancar în Statele Unite la începutul acestui an. Compania a căutat un nou furnizor de plăți în țară.Crypto.com a obținut o licență majoră pentru instituția de plată pentru serviciile de simbol de plată digitală (DPT) din Singapore. Cu licența, bursa cripto este acum autorizată să ofere serviciile sale DPT clienților din țară. Cel mai recent anunț se adaugă la istoricul Crypto.com în obținerea de licențe de reglementare. Bursa a obținut, de asemenea, înregistrare și/sau licențe în Franța, Regatul Unit, Dubai, Coreea de Sud, Australia, Italia, Grecia și Cipru.

Dezvoltatorul Web3 Magic strânge 52 de milioane de dolari în finanțare condusă de PayPal Ventures

Furnizorul Wallet-as-a-service Magic a strâns 52 de milioane de dolari într-o rundă de finanțare strategică condusă de PayPal Ventures. Runda de finanțare a avut, de asemenea, participarea firmelor de risc Cherubic, Synchrony, KX, Northzone și Volt Capital, aducând fondurile totale strânse ale Magic la peste 80 de milioane de dolari. Software-ul Magic este utilizat în prezent de mărci de retail, muzică, modă și jocuri, inclusiv Mattel, Macy’s, Xsolla și Immutable. Fondată în 2020, Magic a generat până în prezent peste 20 de milioane de portofele unice.

Câștigători și învinși

La sfârșitul săptămânii, Bitcoin (BTC) am stat jos 27.160 USDEter (ETH) în 1.903 USD și XRP în 0,52 USD. Capitalizarea totală de piață este 1,15 USD trilion, in conformitate către CoinMarketCap.

Printre cele mai mari 100 de criptomonede, primii trei câștigători de altcoin ai săptămânii sunt Injective (INJ) la 22,67%, Quant (QNT) la 18,60% XDC Network (XDC) la 15,92%.

Primii trei pierderi de altcoin ai săptămânii sunt Pepe (PEPE) -14,26%, Kava (Kava) la -11,13% și Flare (FLR) la -10,80%.

Pentru a afla mai multe despre prețurile criptomonedelor, asigurați-vă că citiți analiza de piață a Cointelegraph.

citeste si

Caracteristici

Pe măsură ce Money Printer merge Brrrr, Wall St își pierde teama de Bitcoin

Caracteristici

„Responsabilitate morală”: poate blockchain-ul să îmbunătățească cu adevărat încrederea în AI?

cele mai memorabile citate

„Faza ursului s-a încheiat. […] Cred că probabil vom vedea noi maxime în a doua jumătate a anului 2024, 2025. […] Probabil că vom ajunge la 6 până la 8 miliarde [in market capitalization].”

și tapițerfondator al 10T Holdings și al 1RoundTable Partners

„Creatorii IA sunt responsabili pentru crearea instrumentului care este folosit pentru a încălca drepturile de autor sau oamenii îl folosesc efectiv pentru a încălca drepturile de autor?”

petala andresavocat în mărci înregistrate la Y Intellectual Property

„Acordul privind plafonul datoriei evidențiază încă o dată utilitatea Bitcoin, deoarece este în esență o ruptură cu sistemul financiar tradițional.”

Joseph Gilbertanalist de piață la eToro

„Deși Ethereum nu are cea mai mare capitalizare de piață în comparație cu Bitcoin, cred că Ethereum este favoritul în ceea ce privește stimularea adoptării globale.”

roger veziinvestitor timpuriu în Bitcoin și susținător al Bitcoin Cash

„Crypto, la fel ca Internetul înainte, are potențialul de a moderniza finanțele și multe alte sectoare, […] oferind o platformă mai rapidă, mai ieftină, mai privată și mai accesibilă”.

brayan armstrongCEO Coinbase

„Combinând puterea cripto-ului cu puterea unei rețele cripto descentralizate precum Bitcoin, putem aduce costuri și consecințe în spațiul cibernetic.”

michael saylorCEO al MicroStrategy

predictia saptamanii

Bitcoin scade la 26,5 mii USD, dar comerciantul vede șansa unei „surprize optimiste”

Pe Bitstamp, perechea BTC/USD a atins un minim de 26.519 USD în această săptămână, dând puțin semne de inversare a tendinței, deoarece impasul cu ursul taur a continuat să producă puțină volatilitate.

Analizând configurația actuală, traderul pseudonim Crypto Ed a considerat potențialul de creștere la 27.500 USD. „Cred că vom merge mai jos, dar atâta timp cât nu depășim 26.000 de dolari, există șansa unei surprize optimiste”, a spus el.

Pentru a rupe impasul actual, a continuat Crypto Ed, Bitcoin ar trebui, totuși, să abordeze zona de peste 27.600 USD. „Acum cred că ne-am avântat spre 27.500 USD (rezistența superioară a gamei anterioare) și de acolo voi căuta posibile poziții scurte spre 25.000 USD”, a spus el.

FUD al săptămânii

„Bitcoin Millionaire” dispărut și co-creatorul monedei ONFO, găsit mort

Co-fondatorul proiectului ONFO crypto monede a fost găsit mort în urma unei aparente răni de armă la aproximativ o săptămână după ce a dispărut. John Forsyth, un avocat cripto și medic de urgență, a fost dat dispărut de membrii familiei după ce nu s-a prezentat la tura sa la un spital din Missouri. Proiectul de monede ONFO permite utilizatorilor să câștige monede prin trimiterea altora la platformă, termen pe care îl numește „exploatare în rețea”. Forsyth se alătură unei liste de susținători și fondatori ai criptomonedei care au murit în circumstanțe misterioase.

Protocolul Jimbos oferă publicului o recompensă de 800.000 de dolari după ce hackerul ignoră afacerea

Platforma DeFi Jimbos Protocol a oferit publicului larg 10% din fondurile extrase după ce i-a oferit hackerului câteva zile pentru a răspunde la tranzacție. Aplicația DeFi bazată pe Arbitrum a fost exploatată pe 28 mai din cauza lipsei de control al derapajului asupra conversiilor de lichiditate, permițând exploatatorului să sechestreze active în valoare de aproximativ 7,5 milioane de dolari. Echipa din spatele protocolului exploatat a încercat să negocieze cu hackerul oferind o „zi de plată rapidă de 800.000 USD” în schimbul a 90% din fondurile returnate. Acum, protocolul a extins oferta de recompense către publicul larg.

Echipa cu mai multe lanțuri nu poate localiza CEO-ul, oprește serviciul pentru lanțurile afectate

Protocolul cross-chain Multichain a dezvăluit că echipa sa nu a putut să-și contacteze CEO-ul, Zhaojun, alimentează zvonurile că conducerea protocolului ar fi putut fi arestată în China, pe fondul unor probleme tehnice în curs. Protocolul s-a confruntat cu probleme tehnice în ultima săptămână, tranzacțiile fiind întârziate pe mai multe punți încrucișate. După ce nu a putut contacta CEO-ul și nu a avut permisiunea de a aborda problema, echipa a suspendat serviciile a peste 10 lanțuri pe 31 mai, inclusiv KeKchain, Public Mint, DynoChain, Redlight Chain, Dexit, Ekta, High Performance Blockchain. , Onus, Omax, Findora și Planq.

Cele mai bune caracteristici Cointelegraph

Bitcoin se află pe un curs de coliziune cu promisiunile „Net Zero”.

În fiecare an, țările sunt presate să își sporească angajamentele privind schimbările climatice la conferința COP, iar mineritul Bitcoin este o țintă ușoară.

NFT-urile Mad Scientist se degradează atunci când sunt comercializate: 0xDEAFBEEF, NFT Creator

Autoproclamatul manipulator 0xDEAFBEEF a avut succes cu NFT-urile audiovizuale care se degradează încet în calitate de fiecare dată când sunt tranzacționate.

AI Eye: 25.000 de comercianți pariază pe alegeri de acțiuni ChatGPT, AI sucks la zaruri și multe altele

Tehnologia registrului descentralizat este, fără îndoială, tot ceea ce AI nu este: transparentă, urmăribilă, de încredere și fără falsificări. Ați putea compensa opacitatea soluțiilor cutie neagră AI?

personalul editorial

Scriitorii și reporterii de la Cointelegraph Magazine au contribuit la acest articol.

Source link