Avocatul pro-XRP John Deaton a sugerat că există o șansă de mai puțin de 3% ca Comisia de Valori Mobiliare din SUA să câștige victoria totală împotriva lui Ripple, pe măsură ce se apropie sfârșitul procesului de lungă durată.

Fondatorul CryptoLaw a fost un apărător puternic al Ripple împotriva SEC, care a intentat un proces împotriva companiei în decembrie 2020, susținând că vânzarea simbolului său XRP (XRP) a reprezentat o ofertă de valori mobiliare neînregistrată.

Într-un episod din 3 iunie, Bună dimineața cripto podcastDeaton a spus că a lăsat să se înțeleagă o șansă de 25% ca președintele Torres, judecătorul de district al SUA, să hotărască în favoarea absolută a lui Ripple și o șansă de 50% ca Ripple să pretindă victoria printr-o hotărâre „împărți copilul”.

Aceasta se referă la judecătorul Torress „trasând o linie în nisip” unde ar putea decide că XRP a fost oferit ca valoare neînregistrată înainte de 2018. Cu toate acestea, în urma documentelor Hinman, care se referă la un discurs din 2018 dat De fostul șef SEC William Hinman: Criptomonedele pot fi capabile să treacă de la valori mobiliare la mărfuri odată ce sunt suficient de descentralizate.

„Cred că XRP în sine nu va fi considerat o securitate și cred că vânzările pe piața secundară arată feedback. Chiar dacă [Judge Torres] stabilește că Ripple a încălcat legea, ceea ce nu se aplică vânzărilor pe piața secundară”, a explicat Deaton.

În timp ce directorii Ripple, inclusiv CEO-ul Brad Garlinghouse, au prezis de mult un sfârșit iminent al procesului SEC, Deaton a subliniat că judecătorul Torres va lua, cel mai probabil, o decizie finală înainte de 30 septembrie a acestui an.

Deaton a atras atenția asupra a ceea ce el a numit o „listă de șase luni” pe care judecătorii de district trebuie să o prezinte Congresului. Lista detaliază toate hotărârile sumare care au fost pendinte de mai mult de șase luni. Se publică în ultima zi a lunii martie și în ultima zi a lunii septembrie.

“Ea [Judge Torres] nu a fost niciodată pe această listă. Este ca o listă publică de rușine care spune „uite, sunt nasol de treaba mea”.

În plus, Deaton și-a dat și predicțiile cu privire la prețul tokenului XRP nativ al Ripple în urma unei decizii pozitive.

„Cu siguranță cred că undeva cred că 2 USD și 10 USD sunt rezonabile”

Legate de: Telefonul avocatului Pro-XRP piratat pentru a promova tokenul LAW

Vorbind cu Cointelegraph pe 22 mai, Deaton a spus că și comunitatea Ripple ar trebui să fie cu ochii pe 13 iunie, când investitorii vor afla dacă XRP a fost de fapt discutat „între personalul SEC înainte de discursul lui Hinman”. Această dată este momentul în care materialele lui Hinman vor fi probabil desigilate și ar putea avea un impact drastic asupra cazului.

De asemenea, circulă zvonuri că Ripple ar putea face o IPO ca companie publică după încheierea procesului.

Potrivit unui 2 iunie piuit De la jurnalista Fox Business Eleanor Terrett, Ripple a găzduit o întâlnire „roadshow” cu abonații și alți investitori pentru a genera interes pentru o potențială ofertă publică.

Crypto Twitter Hall of Flame: avocatul pro-XRP John Deaton de 10 ori mai mult în BTC, de 4 ori mai mult în ETH