O moțiune a autorității de reglementare a valorilor mobiliare din Statele Unite de a sigila documentele controversate Hinman a fost respinsă, o mișcare care a fost văzută ca o victorie pentru Ripple și comunitatea cripto.

Judecătoarea Tribunalului Districtual din SUA, Analisa Torres, a decis că documentele sunt „documente judecătorești” supuse unei prezumții puternice de acces public.

Extras din hotărârea judecătorului Torres. Fântână: USDC

„Documentele de discurs ale lui Hinman „ar avea în mod rezonabil tendința de a influența [the Court’s] decide cu privire la o moțiune”, a adăugat el.

Judecătorul Torres a mai spus că instanța respinge argumentul Comisiei pentru Valori Mobiliare și Schimb (SEC) din SUA conform căruia sigilarea documentelor este necesară pentru a păstra „deschiderea și candoarea” în cadrul SEC.

„Documentele discursului lui Hinman nu sunt protejate de privilegiul procesului deliberativ, deoarece nu se referă la o poziție, decizie sau politică a agenției”.

Prețul XRP (XRP) al Ripple a crescut la știri, crescând în jur de 2,6%. În prezent, se tranzacționează la 0,43 USD.

Aceasta este o poveste în curs de dezvoltare și mai multe informații vor fi adăugate pe măsură ce vor deveni disponibile.