Cofondatorul Carlyle Group, David Rubenstein, a recunoscut pe 2 septembrie că a investit personal în mai multe companii cripto și este optimist cu privire la calea industriei către reglementare în Statele Unite.

Vorbind cu Squawk Box de la CNBC joi, miliardarul a spus asta crede că reglementările guvernamentale vor fi bune pentru industrie și că Congresul SUA va adopta o abordare colaborativă pentru a promova un mediu pentru inovație în țară.

„Criptoelectoratul este foarte puternic în Congres [and] tind să fie foarte republican [or] foarte libertarian”, a spus el. „Nu este probabil ca industria să fie slabă când vine vorba de membrii Congresului”.

Anterior sceptic față de criptomonede, Rubenstein conform relatărilor S-a răzgândit cu luni în urmă. El a spus podcastului Colossus: „Nu am cumpărat criptomonede, dar am cumpărat companii care oferă servicii industriei pentru că cred că geniul a ieșit din sticlă”.

Rubenstein și-a reiterat joi noua perspectivă, spunând: „Unele dintre investițiile legate de blockchain și lucrurile asociate cu cripto-ul este probabil să fie cu noi de ceva timp”. El a adăugat:

„Tinerii tind să aibă inteligența și energia pentru a începe tendințe.”

În decembrie 2020, furnizorul de infrastructură blockchain Paxos a strâns 142 de milioane de dolari în finanțare din seria C condusă de Statement Partners, un consilier de investiții al biroului familiei Rubenstein.

Rubenstein a co-fondat Grupul Carlyle în 1987. Firma de capital privat are 167 de miliarde de dolari în active gestionate și peste 270 de companii active în portofoliu. La momentul publicării, Forbes și-a estimat valoarea netă în timp real la 3,3 miliarde de dolari.







Source link