Creditorul de criptomonede Voyager Digital Holdings a raportat că utilizatorii pot retrage numerar din aplicație la mai mult de o lună după suspendarea tranzacționării, depozitelor, retragerilor și recompenselor de loialitate.

Într-o postare pe blog de vineri, Voyager spus Clienții cu dolari americani în conturi ar putea retrage până la 100.000 USD într-o perioadă de 24 de ore începând cu 11 august, fondurile primite în 5-10 zile lucrătoare. Anunțul a urmat, joi, o hotărâre a judecătorului că firma de creditare cripto a fost autorizată să returneze 270 de milioane de dolari din fonduri clienților deținute la Metropolitan Commercial Bank din New York.

„Solicitările vor fi procesate cât mai repede posibil, dar vor necesita o revizuire manuală, inclusiv verificări de fraudă și reconciliere a conturilor, iar momentul va depinde, parțial, de băncile individuale către care clienții își transferă numerarul”, a spus Voyager.

Voyager a anunțat în iunie că a semnat un acord de împrumut de 500 de milioane de dolari cu firma comercială Alameda Research din cauza pierderilor din expunerea sa la Three Arrows Capital, care ar fi fost, de asemenea, lichidată de un tribunal din Insule. Firma de cripto-creditare a depus faliment în conformitate cu Capitolul 11 ​​la Tribunalul Districtului de Sud din New York pe 5 iulie, spunând la acea vreme că mutarea face parte dintr-un plan de reorganizare care ar permite în cele din urmă utilizatorilor să-și acceseze din nou conturile.

Legate de: Voyager nu poate garanta că toți clienții își vor primi cripto-ul conform planului de recuperare propus

Deși Voyager a respins anterior o ofertă de preluare de la Alameda și FTX în iulie, spunând la acea vreme că nu „maximizează valoarea” pentru clienții săi, firma a declarat vineri că încă ia în considerare o posibilă vânzare a companiei. După ce instanța a aprobat procedurile de licitație, Voyager a spus că ofertele trebuie depuse până pe 26 august și o audiere cu privire la potențiala vânzare este așteptată pe 8 septembrie.