Potrivit unui nou postare pe twitter Pe 23 noiembrie, Bo Shen, partener general la fondul de capital de risc Fenbushi Capital, consiliat de Vitalik Buterin, a susținut că fonduri în valoare de 42 de milioane de dolari au fost retrase din portofelul său de încredere pe 10 noiembrie. Shen, care a crescut în China, dar acum locuiește în Atlanta, spune că fondurile erau activele sale personale și că exploitul nu afectează entitățile legate de Fenbushi.

“Incidentul a fost raportat poliției locale. Atât FBI-ul, cât și avocații au fost implicați. Civilizația și justiția vor prevala în cele din urmă asupra barbariei și răului. Aceasta este legea de fier a societății umane. Este doar o chestiune de vreme”.

Mai târziu, astăzi, firma de analiză blockchain SlowMist a confirmat exploit-ul, declarând că motivul furtului este „compromisarea cuvântului mnemonic”. Firma a mai dezvăluit că o combinație de adrese aparținând lui Shen a fost consumată de 38.233.180 USD Coin (USDC), 1.607 Ether (ETH), 719.760 Tether (USDT) și 4,13 Bitcoin (BTC). Fondurile furate au fost ulterior depuse pe schimburile ChangeNow și SideShift.

„În plus, am verificat în timpul anchetei noastre că @boshen1011Trust Wallet este versiunea oficială și nu un portofel fals. Trust Wallet în sine nu are probleme de securitate legate de acest furt.”

Pe Twitter, Shen a mulțumit utilizatorilor pentru comentariile lor de susținere și și-a reiterat „angajamentul față de tehnologia blockchain și serviciile descentralizate”. Ultimul hack înregistrat al portofelelor lui Bo Shen a avut loc pe 8 decembrie 2016, după ce hackerii au obținut acces neautorizat la o copie de rezervă a bazei de date forum.ethereum.org. Shen, un investitor timpuriu în Ethereum și Augur, a avut ambele jetoane scurse din portofelele lor, care au fost trimise către un serviciu de schimb instantaneu pe Poloniex. De atunci, o parte din fonduri a fost recuperată.