Poate că nu știți acest lucru, dar Canada devine în liniște un jucător important în scena blockchain și cripto: Ethereum are rădăcini canadiene puternice, 3iQ cu sediul în Toronto a lansat primul fond de tranzacționare la schimb Bitcoin (BTC) (ETF) stabilit fizic în America de Nord și procentul deținătorilor activi de criptomonede din țară a crescut constant în ultimii doi ani.

În acest context, am avut plăcerea de a participa la Conferința Futuristă Blockchain de anul acesta din Toronto, unde am putut modera două paneluri despre reconstruirea sistemului financiar prin Web3 și aducerea următorului val de utilizatori de criptomonede. Evenimentul a servit ca încă un memento că cele mai strălucite minți din industrie continuă să creeze produse uimitoare, în ciuda condițiilor actuale de piață. Nu vreau să par prea clișeu, dar este greu să fii urs în privința activelor digitale dacă adopti o preferință de timp scurt.

Ziua deschiderii Conferinței futuriste Blockchain 2022, Toronto, Ontario, Canada.

DeFi are nevoie de o „aplicație ucigașă” pentru a trece la nivelul următor, spune directorul Ripple

Nu poți avea o conversație adecvată despre viitorul activelor digitale fără a vorbi despre finanțe descentralizate (DeFi). Unul dintre cele mai provocatoare panouri de la Futurist, intitulat „Viitorul finanțelor descentralizate”, a prezentat șeful piețelor DeFi de la Ripple Labs, fondatorul Teller Finance și directori de la Aventus Ventures și FLUIDEFI. Potrivit lui Boris Alergant de la Ripple Labs, adoptarea instituțională a DeFi este următoarea, dar nu înainte ca industria să creeze următoarea „aplicație ucigașă” care trezește cu adevărat interes.

Managerii de avere și capitaliștii de risc ajută la stimularea adoptării instituționale a criptografice: Wave Financial Executives

Piața cripto ursului a provocat multă teamă investitorilor de retail. Dar pentru instituții și fonduri speculative, adopția a fost în creștere. La Futurist, am avut șansa de a intervieva doi directori de la firma de administrare a activelor Wave Financial, care au explicat că persoanele cu valoare netă ridicată și investitorii instituționali își măresc expunerea la activele digitale. În timpul ultimei piețe de urs, instituțiile au întrebat: Acesta este sfârșitul criptomonedelor? Acum, întrebarea pare să fie mult mai mare, Este acesta momentul potrivit pentru a intra?

Coinbase înregistrează pierderi de 1,1 miliarde de dolari în T2 din cauza încetinirii criptografice „Fast and Furious”

Știm cu toții că afacerea de schimb criptografic a fost lovită în al doilea trimestru din cauza pieței de urs. S-a dovedit că performanța principalului schimb de criptomonede Coinbase a fost mai slabă decât se aștepta. Compania a înregistrat o pierdere masivă de 1,1 miliarde de dolari între aprilie și iunie, cel mai rău trimestru al său de la intrarea în bursă în 2021. Veniturile au scăzut, de asemenea, cu 45,1% trimestrial și 153,1% față de nivelul pieței anul trecut. Deși prețurile criptomonedelor s-au recuperat modest în ultima lună, dobânzile cu amănuntul și volumele de tranzacționare rămân scăzute. Asta înseamnă că ar putea fi mai multă durere pentru Coinbase pe termen scurt.

Pe fondul capitulării minerilor, Hut 8 a păstrat „strategia HODL” BTC în iulie

Unii dintre cei mai mari mineri de Bitcoin din lume și-au vândut pungile pentru a finanța tranzacții în timpul pieței urs, dar nu și Hut 8. Compania minieră canadiană, care este tranzacționată public la bursele Nasdaq și Toronto, și-a ținut mâinile departe de diamante în iulie, deoarece Bitcoin-ul tău. rezervele au crescut la 7.736 BTC. Hut 8 menține o „strategie HODL” activă, care implică depunerea tuturor BTC auto-minate în escrow. Decizia companiei este cu adevărat impresionantă, având în vedere cât de repede și cât de greu a scăzut prețul Bitcoin.

Nu rata! SOL-ul tău este în siguranță?

Solana a fost ținta unui alt atac coordonat în această lună, după ce hackerii au furat aproximativ 8 milioane de dolari în criptomonede din portofelul ecosistemului Slope. Posibil datorită designului său ambițios și compromisurilor de securitate pentru performanțe mai mari, Solana a fost ținta mai multor vulnerabilități în ultimul an. Acest lucru ne aduce la întrebarea vitală: Solana dvs. (SOL) este cu adevărat în siguranță? În Raportul de piață din această săptămână, analiștii Marcel Pechman, Yashu Gola și Benton Yaun dezbate dacă investitorii SOL ar trebui să fie în mod legitim îngrijorați. Puteți urmări reluarea integrală mai jos.

Crypto Biz este pulsul dvs. săptămânal al afacerii din spatele blockchainului și cripto, livrat direct în căsuța dvs. de e-mail în fiecare joi.