Piața de simboluri non-fungibile (NFT) Magic Eden și-a lansat propria piață „complet auditată” pentru Bitcoin Ordinals, profitând de interesul tot mai mare pentru „NFT-urile Bitcoin”.

Piața lansată recent permite comercianților NFT Bitcoin (BTC) să cumpere și să vândă colecții Ordinal Bitcoin, oferind utilizatorilor o experiență similară pe care o oferă pentru NFT-urile bazate pe Polygon, Ethereum și Solana.

„Pe măsură ce ne-am extins la alte lanțuri, scopul nostru este acum să aducem experiența noastră în crearea de piață în ecosistemul incipient, dar înfloritor Ordinals”, a spus firma într-o declarație din 21 martie. afirmație.

Noul protocol Ordinals a fost introdus în ianuarie 2023 de fostul colaborator principal al Bitcoin Casey Rodarmor. De atunci, popularitatea Bitcoin Ordinals a crescut.

In conformitate Potrivit datelor de la Dune Analytics, între 1 februarie și 1 martie, numărul total de înscrieri Bitcoin Ordinals a crescut de la 679 la 240.000. Începând cu 21 martie, au fost înscrise un total de 567.087 de înscrieri.

Grafic care arată înscrierile zilnice și totale pentru Bitcoin Ordinals. Sursa: Dune Analytics

„Am acordat multă atenție lansării Teoriei ordinale și ritmului rapid de adoptare care a urmat”, a spus Magic Eden, adăugând că a construit noua piață în mai puțin de o lună:

„Piața noastră a fost construită într-o lună, culminând cu un hackathon în California, cu peste o duzină de dezvoltatori.”

În prezent, piața acceptă doar vânzări secundare de Bitcoin Ordinals. Bursa a spus că se uită și la instrumentele viitoare care le-ar permite creatorilor să bată sau să înregistreze mai ușor Bitcoin NFT, cum ar fi Launchpad-ul său pe care îl oferă pentru alte lanțuri.

Pentru a permite schimburile fără permisiune, utilizează tranzacții Bitcoin parțial semnate (PSBT), un standard Bitcoin care permite mai multor părți să semneze aceeași tranzacție, în loc de contracte inteligente.

Piața a fost lansată cu peste 70 de colecții. Fântână: Edenul magic

Între timp, Magic Eden spune că nu va exista suport pentru redevențe pentru piață, dar a spus că „se uită în mod activ” la acest lucru, adăugând că există „foarte puține instrumente și nicio soluție de aplicație sigură și fără încredere”.

„Fără un standard de drepturi de autor astăzi, am decis să lansăm Bitcoin fără suport pentru redevențe pentru moment”, a spus Magic Eden.

„Credem că acest lucru este mai în concordanță cu spiritul ecosistemului și, în ciuda acestui fapt, investigăm în mod activ dezvoltarea unui standard de redevențe fără permisiuni în lanț și ne angajăm să lucrăm cu creatorii și cu comunitatea mai largă”. adăugat.

Legate de: Liderii de opinie Bitcoin cântăresc avantajele și dezavantajele ordinalelor

Alte piețe Bitcoin Ordinals s-au lansat deja, inclusiv ORDX și Generative XYZ, care au fost lansate în februarie. La începutul acestei săptămâni, platforma NFT Gamma.io nedormit propria piață Bitcoin Ordinals, care permite utilizatorilor să creeze și să tranzacționeze inscripții ordinale similare piețelor Ethereum NFT.

Cointelegraph a contactat Magic Eden pentru comentarii, dar nu a primit imediat un răspuns.

Creator NFT – terrell jones: Deveniți un nou artist NFT prin „metoda tacului soft shell”