Fondatorul Twitter și actualul CEO al companiei fintech Block Inc. Jack Dorsey l-a susținut pe candidatul democrat la președinție pro-cripto Robert F. Kennedy Jr.

„El poate și va face”, a scris Dorsey, împărtășind un clip YouTube de la Fox News, în care Kennedy explică modul în care intenționează să-i învingă pe popularii candidați republicani la președinție Ron De Santis și Donald Trump.

Când un utilizator a întrebat dacă „a susține sau doar îl prezice” pe Kennedy, Dorsey a răspuns cu „amândouă”.

Robert Kennedy este nepotul celui de-al 35-lea președinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, și cel mai recent membru al dinastiei politice a familiei Kennedy care și-a prezentat numele pentru o candidatură prezidențială.

Kennedy, un avocat de mediu și un anti-vaxxer deschis avocat, și-a anunțat prima dată campania prezidențială pe 19 aprilie. În special, Kennedy este un susținător puternic al criptomonedelor. În timpul unui discurs principal pe 19 mai la Conferința Bitcoin Miami, el le-a spus participanților că va accepta donații pentru campania sa prezidențială în Bitcoin (BTC).

El a descris criptomoneda emblematică Bitcoin drept un „motor al inovației” și a criticat monedele digitale ale Băncii Centrale (CBDC) ca fiind instrumente care pot „extinde considerabil puterea guvernului de a înăbuși disidența prin întreruperea accesului la fonduri prin apăsarea unui buton”. cheie”.

Pe 3 mai, Kennedy și el condamnat taxa propusă de administrația Biden asupra criptominerilor. El a numit taxa propusă de 30% pe energia utilizată de criptominerii „o idee proastă” și a declarat că, deși utilizarea energiei din minerit a fost „o îngrijorare”, este „oarecum exagerată”. ‘

Legate de: RFK Jr., speranța Casei Albe, spune că plățile instantanee pot duce la „sclavie financiară”

Potrivit unui 27 mai studiu Potrivit Fox News, Kennedy are sprijinul a 16% dintre alegătorii primari democrați, ceea ce, după cum notează Fox, este o „porțiune considerabilă” pentru un concurent principal împotriva unui președinte în exercițiu.

Magazine: Bitcoin este pe un curs de coliziune cu promisiunile „Net Zero”.