Avocatul Bitcoin Cash (BCH), Roger Ver, a dat în judecată o unitate a companiei de creditare cripto Genesis pentru opțiuni cripto nesoluționate în valoare de 20,8 milioane de dolari.

GGC International, o parte a creditorului cripto în faliment, arhivat procesul împotriva Ver la Curtea Supremă a statului New York pe 23 ianuarie, susținând că susținătorul BCH nu a reușit să deconteze tranzacțiile cu opțiuni cripto care au expirat pe 30 decembrie.

Ver a primit un total de 20 de zile pentru a răspunde la citație. Dacă avocatul BCH nu răspunde în acest termen, vi se va cere să plătiți întreaga sumă implicită. La momentul scrierii acestui articol, susținătorul BCH încă nu a răspuns la caz.

Un extras din prezentarea cazului împotriva lui Roger Ver. Sursa: Curtea Supremă din New York

Site-ul Genesis stat că GGC International este o companie cu sediul în Insulele Virgine Britanice. Firma este deținută de Genesis Bermuda Holdco Limited, sub Genesis Global Holdco, o entitate listată în declarația de faliment.

Roger Ver nu răspunsese la cererea de comentarii a Cointelegraph la momentul redactării acestui articol.

Anul trecut, Ver a făcut prima pagină a ziarelor pentru acuzațiile de nerespectare a unei datorii. CEO-ul CoinFLEX, Mark Lamb, a susținut că Ver datorează companiei 47 de milioane de dolari în monede (USDC) și este legat printr-un contract scris. Pe 28 iunie, Ver a negat și aceste afirmații fără a menționa direct compania.

Legate de: Cazul de faliment Genesis programat pentru prima audiere

Pe 20 ianuarie, creditorul cripto a depus faliment în Capitolul 11 ​​în Districtul de Sud din New York. Compania a început o restructurare supravegheată de instanță pentru a duce afacerea mai departe. Procesul va fi condus de un comitet special al cărui scop este să ofere un rezultat optim atât clienților Genesis, cât și utilizatorilor Gemini Earn.

Între timp, creditorii Genesis își pun ochii pe Digital Currency Group (DCG), compania-mamă a Genesis Global. Pe 24 ianuarie, creditorii Genesis au intentat un proces colectiv de valori mobiliare împotriva DCG și a fondatorului și CEO-ului său, Barry Silbert. Creditorii au susținut că compania a încălcat legile federale privind valorile mobiliare prin oferirea de valori mobiliare neînregistrate.