Cumpărarea reducerii devine instantaneu un coșmar, deoarece prețurile cripto scad și mai mult pe măsură ce piața ursă își continuă crearea. Cu toate acestea, scăderile recente arată că prețurile actuale pot fi potențial un bun punct de intrare pentru comercianți. Pentru a afla ce părere are comunitatea, Cointelegraph întreb Twitter pentru a răspunde la întrebarea: este fundul în?

De la pregătirea pentru un șoc mai mare și așteptarea ca prețurile Bitcoin (BTC) să scadă până la așteptarea ca distracția care vine cu o piață bullă să continue, membrii comunității cripto și-au împărtășit gândurile cu privire la nivelul de jos al prețurilor criptomonedelor.

Unii utilizatori de Twitter sunt convinși că încă nu a atins fundul. Un membru al comunității răspuns la fir, spunând că oamenii ar trebui să fie pregătiți pentru ca Bitcoin să meargă și mai jos. „Iarna aceasta va fi grea”, au scris ei. În ciuda faptului că are același sentiment că nu a atins încă fundul, un alt utilizator de Twitter arată o atmosferă mai pozitivă spunând că doar taxat câțiva câștigători și așteaptă cu nerăbdare ce urmează.

Între timp, un membru al comunității care a scris „shitcoin maximalist” pe biografia sa de pe Twitter a răspuns la subiect într-o manieră ușoară, dar se pare că s-a săturat de blocajele cripto. Ei au postat pe Twitter:

Pe lângă aceasta, un alt membru al comunității a răspuns și el sperând că recentele scăderi de preț au ajuns deja la fund. Potrivit membrului comunității, cu excepția cazului în care prețul BTC lasă pragul de 25.000 USD, comercianții nu vor ști dacă prețurile actuale sunt într-adevăr cele mai mici. Cu toate acestea, comerciantul sperante că toate acestea pentru ca „distracția să se poată relua”.

Legate de: Avatarele Reddit NFT se vând cu preț premium pe OpenSea

În septembrie, analiștii au discutat despre tema de bază a Bitcoin și și-au exprimat opinia într-un Spațiu Twitter găzduit de Cointelegraph. În discuție, analistul Blockware Solutions Joe Burnett a spus că există mulți factori care pun presiune asupra Bitcoin, inclusiv încercările guvernamentale de a combate inflația.