Chain, o companie de infrastructură blockchain care oferă dezvoltatorilor servicii Web3 pentru a construi și întreține aplicații bazate pe blockchain, va sponsoriza echipa de fotbal New England Patriots, precum și alte locații și cluburi sportive controlate de Kraft Group.

Într-un anunț de joi, Chain spus va fi blockchain-ul oficial și sponsorul Web3 al Patrioților, al clubului de fotbal New England Revolution, al Stadionului Gillette din Massachusetts și al centrului comercial Patriot Place, ca parte a unui acord de parteneriat pe mai mulți ani cu Kraft Sports + Entertainment, divizia de marketing și evenimente. a Grupului Kraft. Chain va lucra pentru a dezvolta experiențe Web3 pentru vizitatorii Stadionului Gillette și Patriot Place prin „imbinarea fizicului cu digitalul”.

Vorbind cu Cointelegraph, un purtător de cuvânt al Chain a refuzat să comenteze detaliile monetare din spatele parteneriatului. Ei au sugerat că experiența fanilor Web3 a fost legată de semnare „recent [selling] un proiect emblematic NFT cu un retailer global de lux.”

Chain a spus că oferă produse precum Ledger, Cloud și jetoane nefungibile ca serviciu. semnatura dobândit Measurable Data Token (MDT) și produsele sale de ecosistem de 100 de milioane de dolari în iulie, care au inclus blockchain-ul Oracle MeFi și aplicația de rambursare RewardMe.

Multe dintre reacțiile Crypto Twitter la sponsorizarea Patrioților păreau pozitive, dar unele disputat cum ar contribui tehnologia blockchain la experiențele fanilor.

Legate de: Sponsorizarea sportivă ajută la legitimarea criptografică în Australia: Coinjar Executive

Organizațiile sportive profesionale atât din Statele Unite, cât și din străinătate au înregistrat un flux semnificativ de fonduri cu sponsorizări cripto. Crypto.com a semnat un contract de 700 de milioane de dolari pentru a redenumi Centrul Staples din Los Angeles în 2021, apoi a semnat un contract de sponsorizare pe cinci ani cu Australian Soccer League pentru 25 de milioane de dolari și a devenit unul dintre sponsorii oficiali ai Cupei Mondiale FIFA din Qatar. Cu toate acestea, schimbul s-a retras, de asemenea, dintr-un acord estimat la 500 de milioane de dolari cu Liga Campionilor Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal în septembrie.

Cointelegraph a contactat Patrioți, dar nu a primit un răspuns la momentul presării.