Bine ați venit la Finance Redefined, doza dvs. săptămânală de informații esențiale despre finanțare descentralizată (DeFi) – un buletin informativ conceput pentru a vă aduce evoluții semnificative în ultima săptămână.

Săptămâna trecută, protocoalele cross-bridging au devenit centrul discuțiilor DeFi, deoarece un nou raport arăta că RenBridge a fost folosit pentru a spăla 540 de milioane de dolari în fonduri furate. Curve Finance, pe de altă parte, a remediat vulnerabilitatea de pe site-ul său și a ordonat utilizatorilor să revoce orice contracte recente.

Startup-ul blockchain din Londra, Interlay, a lansat un pod cross-chain bazat pe Bitcoin (BTC) pe Polkadot numit interBTC (iBTC), platforma DeFi Oasis.app spune că adresele sancționate nu vor mai putea accesa aplicația.

Cele mai multe dintre primele 100 de jetoane DeFi au înregistrat un nou impuls optimist împreună cu restul pieței, mai multe dintre jetoane înregistrând câștiguri de două cifre în graficele săptămânale.

Curve Finance rezolvă vulnerabilitățile site-ului și solicită utilizatorilor să revoce orice contracte recente

Pe 9 august, creatorul de piață automatizat Curve Finance a apelat la Twitter pentru a avertiza utilizatorii cu privire la o exploatare pe site-ul său. Echipa din spatele protocolului a observat că problema, care părea a fi un atac al unui actor rău intenționat, afecta serverul de nume și interfața serviciului.

Curve a declarat prin Twitter că schimbul său, care este un produs separat, nu pare să fie afectat de atac, deoarece folosește un alt furnizor de sistem de nume de domeniu (DNS).

continua să citești

Podul cu lanțuri încrucișate RenBridge a spălat 540 de milioane de dolari din venituri din piratare: Elliptic

Punțile încrucișate au fost ținta a mai mult de câteva atacuri în acest an, dar noi date de la furnizorul de analiză blockchain Elliptic susțin că una a fost folosită pentru a spăla mai mult de 500 de milioane de dolari în cripto active obținute ilegal.

Potrivit unui nou raport, puntea cripto RenBridge a facilitat spălarea a cel puțin 540 de milioane de dolari în venituri din infracțiuni începând cu 2020 printr-un proces cunoscut sub numele de salt în lanț: conversia unei forme de criptomonedă în alta și mutarea acesteia prin mai multe blockchain-uri.

continua să citești

Interlay lansează BTC Stablecoin Bridge fără încredere în Polkadot

Interlay, un startup blockchain din Londra, a lansat un pod cross-chain bazat pe BTC pe Polkadot. Numit interBTC (iBTC), puntea permite utilizarea Bitcoin pe blockchain-uri non-native pentru DeFi, transferuri încrucișate și jetoane nefungibile (NFT), printre altele.

interBTC funcționează ca o monedă stabilă susținută de BTC, securizată de o rețea descentralizată de seifuri supracolateralizate, despre care Interlay spune că seamănă cu tokenul Dai (DAI) de la MakerDAO, o monedă stabilă pe blockchain-ul Ethereum.

continua să citești

Platforma DeFi Oasis va bloca adresele de portofel considerate la risc

Potrivit unei noi postări comunitare Discord din 11 august, platforma DeFi Oasis.app spune că adresele sancționate nu vor mai putea accesa aplicația.

Ca urmare a schimbării în ceea ce privește serviciile, portofelelor marcate ca risc ridicat li se interzice utilizarea Oasis.app pentru a gestiona poziții sau a retrage fonduri. În schimb, o astfel de categorie de utilizatori trebuie să interacționeze direct cu protocolul de bază relevant în care sunt stocate fondurile sau să găsească un alt serviciu.

continua să citești

Prezentare generală a pieței DeFi

Datele analitice arată că valoarea totală blocată a DeFi a înregistrat o creștere de 5 miliarde de dolari față de săptămâna trecută, afișând o valoare de 68,94 miliarde de dolari. Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView arată că primele 100 de jetoane DeFi după capitalizarea pieței au avut o săptămână optimistă, mai multe jetoane înregistrând câștiguri de două cifre.

Ankr (ANKR) a fost cel mai mare câștigător în top 100, înregistrând un câștig de 48% în ultima săptămână, urmat de Avalanche (AVAX) cu un câștig de 20%. Oasis Network (ROSE) a înregistrat o creștere a prețului cu 18%, iar Chainlink (LEGĂTURĂ) a înregistrat un câștig de 16% pe graficul săptămânal.

Vă mulțumim că ați citit rezumatul celor mai importante dezvoltări DeFi din această săptămână. Alăturați-vă nouă vinerea viitoare pentru mai multe povești, perspective și educație în acest spațiu rapid.