Vine în fiecare sâmbătă compendiul lui Hodler Vă va ajuta să urmăriți toate știrile importante care au avut loc în această săptămână. Cele mai bune (și cele mai proaste) citate, evidențieri privind adoptarea și reglementările, monede de top, predicții și multe altele – o săptămână pe Cointelegraph într-un singur link.

Știri de top săptămâna aceasta

„Creșterea ratei de taur”: de ce au crescut criptomonedele din cauza știrilor proaste

În ciuda faptului că Rezerva Federală a SUA a anunțat o creștere a ratei dobânzii cu 75 de puncte de bază miercuri, piețele cripto s-au redresat semnificativ în aceeași zi, iar impulsul a continuat de-a lungul săptămânii. Fondatorul și CEO-ul Quantum Economics, Mati Greenspan, a numit-o în glumă o „creștere optimistă a ratei” și a susținut că investitorii se așteptau în mod clar la mult mai rău. Analisti precum Pav Hundal de la Swyftx au sugerat ca recenta crestere s-ar putea datora relaxarii presiunilor inflationiste din jurul gazelor si materiilor prime, cum ar fi porumbul si grau.

Ethereum Dev confirmă data fuziunii Goerli, actualizarea finală înainte de fuziune

Joi, dezvoltatorul principal Ethereum, Tim Beiko, a dezvăluit că fuziunea finală Goerli testnet înainte de fuziunea mult așteptată a Ethereum și trecerea la proof-of-stake va avea loc între 6 și 12 august. În ceea ce a fost o foaie de parcurs așteptată de mult timp de la sfârșitul anului 2020, rețeaua Ethereum se află acum în etapele finale de finalizare a celei mai mari actualizări de până acum. Fuziunea oficială este programată pentru 19 septembrie, dar ar putea fi supusă unei noi întârzieri dacă există probleme cu testnet-ul lui Goerli.

Zuckerberg nu a fost deranjat de pierderea de 2,8 miliarde de dolari divizată în metaverse în T2

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a declarat că nu este deranjat de pierderea companiei de 2,8 miliarde de dolari în divizia Metaverse în al doilea trimestru. El a subliniat că obiectivele companiei Metaverse vor dura câțiva ani pentru a fi implementate, dar vede o „oportunitate uriașă” de a câștiga sute de miliarde de dolari, sau chiar trilioane, în timp, pe măsură ce sectorul se maturizează. „Sunt sigur că ne vom bucura că am jucat un rol important în construirea acestui lucru”, a spus el.

Cathie Wood vinde acțiuni Coinbase pe fondul acuzațiilor de tranzacționare privilegiată

Firma de investiții a lui Cathie Wood, Ark Investment Management, care este unul dintre cei mai mari acționari Coinbase (COIN), a vândut marți 1,4 milioane de acțiuni COIN. Cedarea a fost făcută prin intermediul a trei fonduri bursiere (ETF) ale Ark, iar vânzarea a fost estimată a fi în valoare de aproximativ 75 de milioane de dolari. Firma deținea aproape 9 milioane de acțiuni COIN la sfârșitul lunii iunie și a achiziționat în mod continuu acțiunile de când s-a deschis la aproximativ 350 de dolari în aprilie anul trecut. De atunci, prețul a scăzut la puțin sub 63 de dolari, iar Ark probabil ar fi trebuit să-l scurteze când Jim Cramer l-a numit „ieftin” la 248 de dolari în august anul trecut.

Tesla raportează un profit de 64 de milioane de dolari din vânzarea Bitcoin

Tesla, producătorul de vehicule electrice condus de Elon Musk, a înregistrat un profit respectabil de 64 de milioane de dolari după vânzând 75% din deținerile lor de BTC în T2. Câștigurile par remarcabile, având în vedere că compania a fost vândută în mijlocul unei piețe de urs; cu toate acestea, ceea ce este mai important și mai interesant este că Musk pare să fie în sfârșit pierde interesul pentru criptomonede și nu va trebui să știm mai multe despre el. Se spune că firma are încă 10.800 BTC în cărți, care valorează aproximativ 255 de milioane de dolari la momentul scrierii.

învingători și învinși

La sfârșitul săptămânii, Bitcoin (BTC) am stat jos 23.559,86 USDEter (ETH) A 1.674,34 USD Y XRP A 0,36 USD. Capitalizarea totală de piață este 1,08 miliarde de dolari, conform către CoinMarketCap.

Printre cele mai mari 100 de criptomonede, primii trei câștigători de altcoin ai săptămânii sunt Optimism (OP) la 75,71%, Ethereum Classic (ETC) la 58,20% și Qtum (QTUM) la 41,89%.

Primii trei pierzi de altcoin ai săptămânii sunt Huobi Token (HT) la 9,10%, Kusama (KSM) la 8,98% și NEAR Protocol (ÎNCHIDE) la 7,76%.

Pentru mai multe informații despre prețurile criptomonedelor, asigurați-vă că citiți analiza de piață a Cointelegraph.

cele mai memorabile citate

„O mulțime de proiecte NFT sunt doar speculații fără o coloană vertebrală reală tangibilă, fără o poveste reală reală. Aveți un club de fotbal pentru care să încurajați în fiecare săptămână? Aceasta este coloana vertebrală la care oamenii aderă.”

Preston Johnson, coproprietar al Crawley Town FC și co-fondator al WAGMI United

„Industriei nu ar trebui să aibă voie să scrie regulile după care vrea să joace”.

Sherrod Brown, senator al SUA și președinte al Comitetului bancar al Senatului

„Credem că este mai relevant ca proiectele locale să beneficieze economia locală și nu doar să aducă produse în Statele Unite pentru a beneficia comercianții de acolo, de exemplu.”

Lou Yu, director al KuCoin Labs

„Powell este deosebit de abil în a oferi vești proaste. În mod clar, investitorii se așteptau la ceva mai rău.”

Mati Greenspan, fondator și CEO al Quantum Economics

„Metaversul este o oportunitate grozavă din mai multe motive. Mă simt și mai puternic acum că dezvoltarea acestor platforme va debloca sute de miliarde de dolari, dacă nu trilioane, în timp.”

Mark Zuckerberg, CEO al Meta

„Sunt preocupat de lucruri care nu au legătură directă cu blockchain și Metaverse. Sunt îngrijorat de schimbările climatice și fragmentarea socială.”

Neal Stephenson, autorul prăbușire de zăpadă

pronosticul săptămânii

Industria GameFi va avea o evaluare de 2,8 miliarde de dolari pe parcursul a șase ani

Absolute Reports a lansat un raport axat pe GameFi săptămâna aceasta, care estimează că industria jocurilor NFT play-to-win va avea o valoare de 2,8 miliarde de dolari până în 2028. Pentru a atinge ținta, GameFi ar avea nevoie de o rată de creștere anuală compusă de 20,4% pe parcursul a șase ani, având în vedere că sectorul a fost estimat la 776,9 milioane USD anul trecut. Motivele acestui obiectiv înalt, totuși, sunt blocate în spatele unui paywall.

fudul săptămânii

NIRV Stablecoin bazat pe Solana scade cu 85% după exploatarea de 3,5 milioane USD

Moneda stabilă algoritmică a protocolului de randament adaptiv, bazat pe Solana Nirvana Finance, NIRV, a scăzut cu 85% săptămâna aceasta, după ce protocolul a fost piratat în valoare de 3,49 milioane USD. Incidentul a fost citat ca un atac de împrumut rapid care a dus la preluarea fondurilor din trezoreria Nirvanei. Tokenul său nativ, ANA, a scăzut, de asemenea, cu 85% ca urmare a atacului.

Riscurile de phishing cresc pe măsură ce Celsius confirmă scurgeri de e-mailuri ale clienților

Marți, firma de împrumut criptografic Celsius, aflată în conflict și faliment, a trimis un e-mail clienților săi, informându-i că un angajat de la unul dintre furnizorii săi de gestionare a datelor și de mesagerie, Customer.io, a divulgat o listă cu e-mailurile lor. Firma a minimizat incidentul, spunând că nu „prezenta niciun risc mare pentru [its] clienții”, adăugând că au vrut doar ca utilizatorii să „fie conștienți”, deși Celsius a spus și lucruri similare cu privire la activele utilizatorilor după ce a întrerupt retragerile cu câteva săptămâni în urmă.

Dezastrul politicii de date TikTok: criptografiile utilizatorilor sunt în pericol?

Populara aplicație de social media TikTok se confruntă cu o reacție negativă pentru politicile sale ample de colectare a datelor care ar putea extrage cantități mari de informații sensibile de pe smartphone-ul sau computerul unui utilizator. Ca atare, utilizatorii de criptografii sunt acum îngrijorați dacă TikTok este capabil să extragă date critice, cum ar fi cheile private de portofel. „TikTok nu este doar o altă aplicație video. Asta e haina oilor. Acesta colectează date sensibile accesate în noi rapoarte de la Beijing”, a declarat comisarul federal pentru comunicații al SUA, Brendan Carr.

Cele mai bune caracteristici ale Cointelegraph

Fuziunea este șansa Ethereum de a prelua Bitcoin, spune cercetătorul

Tranziția iminentă a lui Ethereum către un mecanism de consens de dovadă a mizei va transforma politica sa monetară, potențial făcând ETH mai rar decât Bitcoin.

Tokenomics, nu Ponzi-nomics: influențarea comportamentului, câștigarea de bani

Economia este studiul comportamentului uman care implică resurse limitate și efectele pe care acele comportamente le au asupra acelor resurse, explică Roderick McKinley.

Când lumile se ciocnesc: alăturarea Web3 și cripto de la Web2

Un prieten de-al meu, care este un director experimentat în tehnologie Web2, sa alăturat unei companii Web3 în iunie. Un operator înfocat a cerut să vorbească cu toți cei 16 angajați înainte de a decide să se alăture companiei.

Source link