Ce îți vine în minte când te gândești la Gucci? Genți de designer, bijuterii, ceasuri elvețiene elegante? Ce zici de integrarea plăților cu un token de guvernanță și utilitate ERC-20 pe care Web3 dorește să îl alimenteze? Se rostogolește de pe limbă, nu-i așa? Emblematicul brand italian de modă a anunțat săptămâna aceasta că își va extinde opțiunile de plată pentru a include ApeCoin (APE), afiliat la Bored Ape Yacht Club, dar numai prin BitPay. Cu alte cuvinte, Gucci vă va permite să vă plătiți APE pentru dolari SUA și să cheltuiți veniturile în magazinele sale.

Dacă sunteți surprins de știri, ar trebui să citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ambițiile în continuă creștere ale criptomonedei Gucci. În timp ce ești la asta, rămâi pentru Crypto Biz de săptămâna aceasta, unde dezvăluim cele mai recente știri despre Michael Saylor și Robinhood. Vă lăsăm cu o analiză serioasă a prăbușirii pieței cripto induse de Terra de la un director senior Kraken.

Gucci devine primul brand important care acceptă plățile ApeCoin

Dacă ați ratat-o, Gucci a devenit oficial primul brand important care a acceptat plăți APE prin Bitpay. Mișcarea a venit la câteva luni după ce Gucci a anunțat că va accepta 12 active cripto ca plată la mai mult de 100 de magazine din America de Nord. Deținătorii de Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dogecoin (DOGE) și alte criptomonede își pot converti acum activele digitale într-o geantă GUCCI de 5.000 USD. Dincolo de plățile cripto, Gucci a lansat anul acesta câteva colecții de token-uri nefungibile (NFT), inclusiv linia SUPERGUCCI NFT în februarie.

Michael Saylor își va demisiona din funcția de CEO al MicroStrategy, dar rămâne în calitate de CEO

Evanghelistul principal al Bitcoin, Michael Saylor, își termină programul pentru a se concentra aproape în întregime pe promovarea activului digital. Săptămâna aceasta, Saylor a anunțat că renunță la funcția de CEO al MicroStrategy în favoarea unei noi poziții de CEO. Începând cu 8 august, noul rol al lui Saylor se va concentra pe „strategia de achiziție de Bitcoin și inițiativele de apărare Bitcoin aferente” MicroStrategy. La o zi după anunț, prețul acțiunilor MicroStrategy a crescut la un nivel maxim din trei luni. Investitorii par să fie mulțumiți de poziția lui Saylor. Vom vedea cum se simt dacă iarna cripto mai durează un an.

„Aceasta depinde de mine”: CEO-ul Robinhood va concedia 23% din personal după pierderea T2

Incursiunea lui Robinhood în cripto arăta grozav în urmă cu mai bine de un an, când eram pe piața taur. Acum, cu criptomonede, acțiuni și economia în zdrențuri, brokerajul cu reduceri a fost forțat să concedieze aproape un sfert din personalul său. Vlad Tenev, CEO Robinhood, a oferit vestea proastă la scurt timp după ce compania a raportat rezultate sumbre ale veniturilor din trimestrul II, care au inclus o scădere cu 44% a venitului net de la un an la altul. Firmele axate pe cripto s-au confruntat cu concedieri mari în acest an, pe măsură ce prețurile activelor au scăzut și volumele de tranzacționare au scăzut.

Contagiunea afectează doar companiile cu „gestiune slabă a bilanțului”: șeful Kraken Aus

Colapsul epic al Terra Luna a declanșat contagiune în întreaga industrie a criptomonedei, ducând în cele din urmă la mai multe falimente și la pierderea capitalizării pieței de trilioane de dolari. Dar, singurele companii și protocoale care s-au defectat au fost cele cu „gestiune slabă a bilanțului” și o lipsă totală de înțelegere a modului în care funcționează blockchain-ul. Această analiză sobră a fost oferită de directorul general al Kraken Australia, Jonathon Miller. El a explicat, de asemenea, de ce Ethereum s-a dovedit rezistent în fața haosului și de ce compania sa-mamă, Kraken, este pregătită să crească în continuare.

Nu rata! Ce urmează pentru Bitcoin și Ether?

Performanța Bitcoin din ultima săptămână i-a prins prin surprindere atât pe tauri, cât și pe urși. Între timp, Ether a revenit brusc de la minimele sale, pe măsură ce hype-ul din jurul viitoarei sale fuziuni se intensifică. Însă, perspectiva pentru ambele active este la fel de clară ca noroiul. săptămâna aceasta Raport de piațăM-am întâlnit cu analiștii Marcel Pechman și Benton Yaun pentru a discuta un subiect important: BTC și ETH au ajuns încă la fund? Puteți urmări o reluare completă a emisiunii mai jos.

Crypto Biz este pulsul dvs. săptămânal al afacerii din spatele blockchainului și cripto, livrat direct în căsuța dvs. de e-mail în fiecare joi.