Platforma de schimb de criptomonede și de ofertă inițială de monede (ICO), CoinList a apelat la Twitter pentru a aborda „FUD”, după ce un blogger a scris pe Twitter că utilizatorii au raportat că nu pot retrage fonduri de peste o săptămână, ceea ce a stârnit temeri că compania ar avea probleme de lichiditate sau ar fi insolvabilă.

„Există multe probleme FUD pe care am dori să le abordăm direct”, a spus CoinList pe Twitter pe 24 noiembrie. fir care a afirmat că schimbul „nu este insolvabil, ilichid sau aproape de faliment”. Totuși, el a spus că depunerile și retragerile sale sunt afectate de „probleme tehnice”.

Bloggerul axat pe criptomonede Colin Wu a avut a postat pe Twitter celor 245.000 de urmăritori ai săi pe care „unii membri ai comunității” care folosesc CoinList nu i-au putut verifica de mai mult de o săptămână din cauza întreținerii.

CoinList are o creanță creditoare de 35 de milioane de dolari la fondul de speculații cripto în faliment Three Arrows Capital, despre care Wu a spus în tweet-ul său că a fost o „pierdere”, stârnind probabil îngrijorarea că compania este insolvabilă sau nelichidă.

Căutând să atenueze temerile care au văzut rulări ale băncilor pe alte platforme, CoinList a explicat că este în curs de desfășurare o actualizare a sistemelor sale interne și o migrare a adreselor portofelului care implică „mai mulți custozi”.

Compania a citat „probleme de custodie” inexplicabile drept motivul pentru care o selecție de criptomonede „durează mai mult decât se anticipa să migreze”, unul dintre partenerii săi custozi nenumiți întâmpinând o „întrerupere”. […] nu are legătură cu migrația” din 23 noiembrie care a afectat jetoanele de pe platformă.

statul tău pagină arată „performanță degradată” pentru retrageri, cu patru criptomonede nedisponibile pentru retragere din 15 noiembrie și una cu depuneri întârziate din 16 noiembrie.

„Din nou, aceasta este o problemă pur tehnică, nu o criză de lichiditate”, a spus CoinList. El a susținut că deține „toate activele utilizatorilor dolar pentru dolar” și a menționat că intenționează să-și publice dovada rezervelor.

Cointelegraph a contactat CoinList pentru mai multe informații, dar nu a primit imediat un răspuns.

Legate de: FTX a ilustrat de ce băncile trebuie să preia controlul asupra criptomonedei

lista de monede revendicat pe 14 noiembrie că nu a avut nicio expunere la bursa FTX, aflată în faliment, dar utilizatorii sunt din ce în ce mai nervoși în legătură cu platformele centralizate și s-au grăbit să asigure custodia în siguranță a activelor lor, așa cum demonstrează creșterea vânzărilor raportate la mijlocul lunii noiembrie pentru portofelul hardware. furnizorii Trezor și Ledger.

Aproximativ în același timp, ieșirile de Bitcoin (BTC) și stablecoin din schimburi au atins maxime istorice și a fost observată o creștere corespunzătoare a activității pe schimburile descentralizate.