Bursa de criptomonede CoinFlex a anunțat o propunere de structurare ca răspuns la feedback-ul utilizatorilor după ce platforma a întâmpinat probleme de lichiditate.

Într-o postare pe blog de miercuri, CoinFlex spus Conform propunerii, care va fi supusă votului și apoi aprobării instanței, creditorii vor deține 65% din companie, în timp ce membrilor echipei lor li se vor aloca 15% din acțiuni ca parte a unui plan de opțiuni pe acțiuni pentru angajați. Potrivit platformei, investitorii din Seria B ar rămâne acționari ai companiei restructurate dacă planul va fi aprobat.

„Ca și în cazul oricărei reorganizari, din păcate, majoritatea acționarilor sunt eliminați”, au spus CEO-ul CoinFlex Mark Lamb și directorul de venituri Sudhu Arumugam. „Această situație nu este diferită; cu toți acționarii comuni și din seria A existenți ai Companiei pierzându-și participațiile, inclusiv noi.”

Platforma a adăugat că va oferi creditorilor jetonul său de recuperare rvUSD, acțiuni și USD Coin (USDC) în loc de FLEX Coin. Alianța SmartBCH își va asuma, de asemenea, responsabilitatea pentru puntea SmartBCH conform propunerii, folosind Bitcoin Cash (BCH) pentru a „schimba jetoanele sBCH deținute de utilizatorii DeFi SmartBCH într-un raport de 1:1”.

„Alianța SmartBCH își va asuma ca creditor al [CoinFlex] pentru suma de BCH pe care o cheltuiește în îndeplinirea acestor obligații. Alianța va fi tratată ca orice alt creditor, fără nicio schimbare în poziția niciunuia dintre ceilalți creditori actuali.”

CoinFlex intenționează să organizeze un vot comunității cu privire la restructurarea propusă pe 25 septembrie, cu 75% dintre creditori votând în favoarea și considerați suficient pentru a fi aprobat. Compania va transmite apoi planul împreună cu numărarea voturilor către instanțele din Seychelles pentru aprobarea finală.

„Dacă totul este în regulă, ne așteptăm ca acest proces să dureze până la șase săptămâni; totuși, aceasta este doar o estimare”, au spus Lamb și Arumugam.

Legate de: CoinFLEX anunță reduceri de personal ca parte a măsurilor de reducere a costurilor cu până la 60%

Bursa a suspendat retragerile în iunie, susținând mai târziu că un „client individual mare” a intrat în neplată cu datorii de zeci de milioane de dolari față de CoinFlex, ceea ce a dus la probleme de lichiditate. Lamb l-a chemat pe promotorul BCH, Roger Ver, pentru că este acest individ, în timp ce el a negat, la t, pretențiile schimbului.