Chainlink (LINK) pare pregătit pentru o creștere a prețurilor de 25% în zilele premergătoare lansării protocolului său de miză, bazat pe mai mulți factori fundamentali și tehnici.

Prețul Chainlink crește înainte de lansarea jocului

Funcția de pariu, care va fi lansată ca v0.1 în modul beta pe 6 decembrie, face parte din așa-numitul „Chain Link Economy 2.0care se concentrează pe stimularea oportunităților de câștig de recompense pentru deținătorii de LINK pentru a „ajuta la creșterea securității criptografice” a serviciilor Oracle de la Chainlink.

Anterior, utilizatorii Chainlink trebuiau să-și lanseze propriile noduri pentru a primi recompense de token LINK. Funcția de miză le deschide în mod efectiv noi căi pentru a câștiga recompense LINK care ar putea, teoretic, să crească cererea pentru token.

În plus, ar trebui să crească și cererea pentru platforma-mamă a LINK, Chainlink, ca furnizor de servicii pentru Oracle.

David Gokhshtein, fondatorul companiei de media axată pe blockchain, Gokhshtein Media, crede că s-ar putea întâmpla în urma prăbușirii recente a FTX.

Analistul a evidențiat modul în care comercianții au căutat mai multă claritate cu privire la rezervele de schimb după fiasco-ul FTX, care ar putea crește cererea pentru servicii Oracle precum Chainlink și, la rândul său, poate crește prețul LINK.

Chainlink Labs și-a lansat serviciile de audit PoR la burse pe 10 noiembrie.

Speculațiile au ajutat prețul LINK să crească în ultimele zile. În special, prețul Chainlink a câștigat 35,50% la opt zile după ce a atins minim la nivel local în jurul valorii de 5,50 USD, tranzacționând până la 7,50 USD pe 29 noiembrie, cel mai ridicat nivel din ultimele două săptămâni.

Perechea LINK/USD urmărește acum și mai mult sus pe termen scurt, sugerează tehnicile de preț.

O defalcare a prețului LINK eșuată

LINK și-a reluat linia de tendință ascendentă a suportului de mai multe săptămâni pe 29 noiembrie, la trei săptămâni după ce a pierdut-o în urma vânzării pieței conduse de FTX.

Făcând acest lucru, jetonul Chainlink și-a invalidat, de asemenea, configurația dominantă a triunghiului ascendent spre 4 USD.

Acum se tranzacționează în intervalul modelului, cu ochii pe o creștere spre linia superioară a tendinței în apropiere de 9,40 USD, cu 25% mai mare decât nivelurile actuale ale prețurilor, pentru a doua săptămână a lunii decembrie, așa cum se arată mai jos.

Graficul prețurilor pe trei zile LINK/USD. Sursa: TradingView

Michaël van de Poppe, analist de piață și fondator Eight Global, anticipează, de asemenea, că LINK va ajunge sau depășește 9 USD.

De asemenea, o mișcare de continuare optimistă peste rezistența de 9,40 USD ar putea vedea LINK eye 16 USD în continuare, ținta de spargere a triunghiului ascendent.

Înrudit: Binance lansează dovezi oficiale ale rezervelor bazate pe Merkle Tree

În schimb, alunecarea sub linia de tendință inferioară a triunghiului riscă din nou ca configurația de spargere către 4 USD să fie din nou în joc, cu aproximativ 45% sub prețurile curente.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări de investiții. Fiecare mișcare de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să facă propriile cercetări atunci când iau o decizie.