Schimbul de criptomonede Zipmex nu a primit cea mai recentă plată în baza acordului său de cumpărare cu firma de capital de risc V Venture. Bursa a trimis o scrisoare firmei în care a avertizat că va trebui să înceapă să lichideze una dintre unitățile sale fără acești bani.

Plata de 1,25 milioane de dolari era menită să furnizeze capital de lucru pentru bursa din Singapore și urma să fie scadentă pe 23 martie. in conformitate la un raport Bloomberg. Zipmex a spus într-o scrisoare către V Venture că, fără injecția de numerar, ar trebui să înceapă să-și lichideze unitatea de tehnologie Zipmex și să-și suspende statul de plată.

Salariile la unitățile Zipmex din Thailanda, Singapore și Indonezia erau încă acoperite, se mai spune în scrisoare. Zipmex are și operațiuni în Australia.

Înrudit: Platforma de active digitale Zipmex este parteneră cu Visa în Asia-Pacific

Întârzierea plății ar fi a patra pentru V Venture, o subsidiară a companiei maritime thailandeze Thoresen Thai Agencies, cu birouri în Thailanda și Statele Unite. Zipmex și V Venture au ajuns la un acord în decembrie pentru ca firma de risc să cumpere bursa după negocieri îndelungate.

Zipmex a suspendat retragerile în iulie, după ce un acord pentru achiziția sa de către Coinbase a eșuat. Bursa se confrunta cu probleme de lichiditate din cauza expunerii sale la Babel Finance, care ar fi datorat Zipmex 48 de milioane de dolari și a suspendat retragerile în iunie. Zipmex a avut, de asemenea, o expunere de 5 milioane de dolari la Celsius. În februarie, el a propus investitorilor să restabilească toate retragerile.

Zipmex a primit trei luni de protecție de la creditori în august. Acordul din decembrie V Venture a declanșat o investigație a Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse din Thailanda. Avusese probleme cu acea agenție în trecut.

Fila Zipmex căzut de la un maxim de 0,1029 USD pe 23 martie la 0,057 USD la momentul scrierii, potrivit CoinMarketCap.

Nici Zipmex, nici V Venture nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Cointelegraph.

Revista: Justin Sun vs. SEC, Do Kwon arestat, 180 de milioane de jucători implicați în Poligonul jocului: Asia Express