Bitcoin (BTC) nu a reușit să depășească bariera de 25.000 de dolari pe 11 august, în ciuda faptului că a avut doi catalizatori sub forma unui indice „favorabil” al prețurilor de consum și știrile că BlackRock, cel mai mare administrator de active din lume, supraveghează în total peste 10 miliarde de dolari. active: lansase un produs de investiții spot Bitcoin.

Prin comparație, Ether (ETH) a reușit să-și mențină câștigurile recente pe fondul știrilor că rețeaua de testare Goerli a activat cu succes proba de miză, deschizând calea tranziției mainnetului Ethereum programată pentru 15 sau 16 septembrie. Datele de la Santiment arată că tranzacțiile cu balene eterice au crescut odată cu posibila acumulare de balene.

Performanța zilnică a pieței de criptomonede. Font: Coin360

Cu toate acestea, analiștii rămân împărțiți în privința perspectivelor actualei redresări. În timp ce unii cred că creșterea Bitcoin ar putea depăși 28.000 USD, alții nu sunt atât de optimiști și se așteaptă ca prețul să scadă și să reia tendința descendentă.

Ar putea cumpărătorii să treacă peste obstacolul Bitcoin și să aleagă altcoins? Să studiem graficele primelor 10 criptomonede pentru a afla.