În episodul din această săptămână din Market Talks, îi urăm bun venit lui Muneeb Ali, cofondatorul Stacks, un strat Bitcoin pentru contracte inteligente și CEO al Trust Machines, care construiește cel mai mare ecosistem de aplicații pentru Bitcoin și tehnologiile sale subiacente.

Ali lucrează la protocoale Internet și sisteme distribuite de peste 15 ani și și-a luat doctoratul. în Informatică de la Universitatea Princeton, unde susține și ocazional prelegeri invitate.

Mai întâi scoatem din cale câteva elemente de bază și îi rugăm pe Ali să explice ce înseamnă să construiești pe rețeaua Bitcoin și cum diferă aceasta de celelalte. Care sunt avantajele și dezavantajele (dacă există) creării de contracte inteligente într-o rețea, care în mod normal nu vin în minte când vorbim despre acest gen de lucruri?

Mai jos, ne aprofundăm în condițiile actuale ale pieței și ce crede Ali despre starea actuală a criptomonedelor în acest moment. Piețele plictisitoare pot părea plictisitoare pentru investitorul mediu, dar discutăm dacă astfel de condiții sunt bune sau rele pentru constructorii din industrie. Piețele ursului sunt văzute de mulți profesioniști ca un moment bun pentru a crea produse și servicii mai bune – am înțeles punctul de vedere al lui Ali.

Principala problemă în mintea tuturor este Bitcoin vs Smart Contracts. Ethereum. De ce este mai bine să construiți contracte inteligente pe Bitcoin în comparație cu Ethereum, care pare a fi cea mai populară rețea pentru utilizarea contractelor inteligente? Ce oferă Bitcoin pe care Ethereum nu poate? În timp ce vorbim despre cele două rețele blockchain majore, discutăm și dacă Ether (ETH) poate sau va schimba Bitcoin (BTC) și deveni activul dominant.

Care este cel mai bun caz de utilizare pentru Bitcoin, pentru a fi acceptat și utilizat atât de larg încât să devină moneda dominantă folosită zilnic sau să o păstreze ca depozit de valoare și să o împrumute în siguranță? Avem una dintre cele mai strălucite minți din industrie pentru a răspunde la toate aceste întrebări pentru tine. Așadar, asigurați-vă că rămâneți la curent pentru a fi informat și la curent cu cele mai recente informații.

Conectați-vă pentru a vă putea auzi vocea. Vă vom răspunde la întrebări și comentarii pe tot parcursul emisiunii, așa că asigurați-vă că le aveți gata de plecare.

Market Talks este difuzat în direct în fiecare joi, la 12:00 ET (16:00 UTC). În fiecare săptămână, prezentăm interviuri cu unii dintre cei mai influenți și inspiratori oameni din industria criptomonedei și blockchain. Așa că asigurați-vă că vă îndreptați către Pagina YouTube Cointelegraph și deschide acele butoane de Like și Abonează-te pentru toate videoclipurile și actualizările noastre viitoare.