Avocații care reprezintă un proces colectiv împotriva YouTuberului „BitBoy Crypto” Ben Armstrong și alți cripto influencer care ar fi promovat schimbul de criptomonede FTX au susținut că Armstrong a făcut mai multe amenințări împotriva lor.

O instanță din 20 martie prezentare de către avocații de acțiune colectivă dintr-un tribunal districtual din Florida au susținut că Armstrong „a început să hărțuiască” avocații după ce procesul a fost intentat pe 15 martie cu „apeluri telefonice, tweet-uri și e-mailuri nesfârșite” și „postări insultătoare și amenințătoare pe Twitter, Youtube și alte rețele sociale. “. mass-media.”

Armstrong se numără printre câțiva așa-numiți „influenți FTX” numiți în procesul care solicită 1 miliard de dolari, deoarece ar fi „promovat [the] Fraudă criptografică FTX fără a dezvălui compensații.”

Dosarul susținea că Armstrong „a făcut uneori până la 21 de apeluri într-o perioadă de 45 de minute” și a lăsat mesaje vocale „vulgare” care au vizat „în mod specific” avocații.

De asemenea, dosarul a susținut că mesajele vocale includeau avertismente către Adam Moskowitz, unul dintre avocații din procesul de acțiune colectivă, cu unul în care Armstrong i-ar fi spus lui Moskowitz „vom avea protestatari Primul Amendament la tine acasă 24 de ore pe zi.” , 7 zile pe săptămână.”

Avocații au susținut că un alt mesaj vocal le-a spus „că „adresele de domiciliu” ale „avocaților” „circulează pe Reddit”.

Într-o declarație pentru Cointelegraph, Armstrong a spus: „Nu i-am sunat niciodată” și că „a trimis pe Twitter despre ei și le-a trimis e-mail de mai multe ori”.

„Voi avea revocarea licenței legale lui Adam Moskowitz”, a adăugat Armstrong.

„Este misiunea mea personală să-l fac de rușine. Lipsa de diligență din partea echipei dumneavoastră juridice este flagrantă. Și vor culege ceea ce au semănat”, a spus el.

Prezentarea a indicat și un YouTube video Postat de Armstrong pe 16 martie. Dosarul a susținut că a fost îndreptat către avocați și către cei care au cumpărat procesul și i-ar fi avertizat că Armstrong „a venit la ei în plină forță”.

Avocații susțin că Armstrong i-a încurajat pe „alții să se alăture atacurilor”.

Într-un alt pretins mesaj de la Armstrong către Moskowitz, care a determinat un raport către autorități, el l-a avertizat pe avocat că „acești oameni sunt periculoși” și ar putea avea ca rezultat „împușcarea dumneavoastră și a familiei tale”.

Dosarul includea, de asemenea, un e-mail pe care se presupune că Armstrong l-a trimis lui Moskowitz, numindu-l „cățea” și un „fiu de cățea incredibil de prost”, înainte ca Armstrong să declare că „niciodată nici măcar nu a promovat FTX” și să-i spună lui Moskowitz să „aștepte o cățea de contracostum”. .” “.

E-mailul pe care l-ar fi trimis Ben Armstrong avocaților care reprezintă acțiunea colectivă împotriva lui. Fântână: Court Listener

Dosarul a mai susținut că „nu este prima dată când” Armstrong a provocat „polemici amenințătoare” după ce a depus și apoi a retras un proces pentru defăimare împotriva creatorului de conținut YouTube Erling Mengshoel Jr, care poartă numele de „Atozy”.

Înrudit: judecătorul refuză să consolideze procesele de acțiune colectivă împotriva FTX

Armstrong a intentat procesul împotriva lui Mengshoel în august 2022, ca răspuns la un videoclip din noiembrie 2021 al YouTuberului intitulat „Acest youtuber își înșeală fanii… Bitboy Crypto”, care susținea că Armstrong promova necinstit bunuri pentru publicul său în propriul beneficiu.

Câteva săptămâni mai târziu, Armstrong a dezvăluit într-un stream live că va renunța la proces, afirmând că „Atozy a câștigat”, după ce Mengshoel a reușit să strângă peste 200.000 de dolari pentru apărarea sa în mai puțin de 24 de ore.