În domeniul tehnologiei, a deveni rapid esențial să devii abil în utilizarea ultimei generații de instrumente de inteligență artificială generativă (AI). Aceste instrumente, cum ar fi ChatGPT sau Bard, s-au dovedit a fi distractive și au capacitatea de a ne ajuta cu adevărat într-o varietate de domenii ale vieții noastre. Pentru a vă ajuta să îmbrățișați această nouă eră a inteligenței artificiale generative, iată o compilație de cursuri de top care pot servi drept resurse de neprețuit pentru a vă perfecționa abilitățile și a rămâne în fruntea acestei tehnologii transformatoare.

O persoană își poate îmbunătăți cunoștințele și capacitatea de a folosi puterea AI generativă la întregul său potențial, explorând aceste materiale de instruire, asigurându-vă că profitați din plin de aceste capacități inovatoare.

ChatGPT Prompt Engineering pentru dezvoltatori

Se va descoperi cum să folosești modele lingvistice mari (LLM) pentru a construi rapid aplicații eficiente în curs.”ChatGPT Prompt Engineering pentru dezvoltatori” Predată de Andrew Ng și Isa Fulford. Utilizatorii pot acum să construiască capabilități prea scumpe, prea complicate sau poate imposibile folosind API-ul OpenAI.

Acest curs include cele mai bune practici pentru inginerie rapidă, informații despre cum funcționează LLM-urile și exemple de utilizare a API-urilor LLM pentru diferite sarcini. Unele dintre aceste sarcini sunt rezumarea recenziilor utilizatorilor, determinarea sentimentelor, identificarea temelor, traducerea sau verificarea gramaticală a textului și extinderea materialului prin producția automată de e-mailuri.

Cursul se concentrează pe două principii esențiale pentru scrierea de prompturi puternice și vă ghidează prin inginerie metodică promptă. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a crea un chatbot unic. Veți învăța abilități utile în inginerie în timp util, cu ajutorul diverselor exemple și a unui mediu Jupyter Notebook pentru experiență practică.

Livrat în colaborare cu OpenAI, acest curs este destinat să ofere dezvoltatorilor cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a utiliza în mod eficient LLM-urile. Acest curs este potrivit pentru tine, indiferent de nivelul tău de competență Python sau de interesul pentru explorarea ingineriei de ultimă oră a indicatorului și utilizarea LLM.

LangChain pentru dezvoltarea de aplicații LLM

Înscrie-te la cursLangChain pentru dezvoltarea de aplicații LLM” pentru a învăța abilități vitale pentru a îmbunătăți funcționalitatea modelelor de limbaj în dezvoltarea de aplicații folosind cadrul LangChain. În acest curs, utilizatorii vor învăța cum să convoace LLM-uri, să scrie prompturi, să analizeze răspunsurile, să folosească memoria pentru conversații, să creeze secvențe de operații, să implementeze întrebări și răspunsuri în documente și să exploreze evoluția LLM-urilor ca agenți de raționament.

Participanții vor avea la sfârșitul cursului un model care poate fi folosit ca punct de plecare pentru cercetarea și dezvoltarea ulterioară a aplicațiilor modelelor de difuzie. Predat de Andrew Ng și co-fondatorul LangChain Harrison Chase, acest atelier de o oră echipează participanții să creeze rapid aplicații de încredere. Cursul este potrivit pentru începători; totuși, o anumită familiaritate cu Python este utilă.

Înrudit: 5 cursuri și certificări gratuite de inteligență artificială

Cum funcționează modelele de difuzie

Participanții care doresc să creeze modele de diseminare de la zero ar trebui să ia cursul „Cum funcționează modelele de difuzie” curs. Acest curs de nivel mediu oferă o înțelegere aprofundată a modelelor utilizate în procesul de difuzare. Participanții vor învăța să-și construiască propriul model de difuzie și vor dobândi abilități utile de codare.

Pe parcursul cursului, participanții:

  • Dezvoltați-vă propriul model de difuzie în timp ce explorați domeniul IA generativă bazată pe difuzie.
  • Dincolo de API-uri și soluții pre-construite, obțineți o înțelegere profundă a procesului de difuzare și a modelelor subiacente.
  • Prin laboratoarele de eșantionare, antrenarea modelelor de difuzie, construirea de rețele neuronale pentru predicția zgomotului și încorporarea contextului pentru generarea de imagini personalizate, se pot dobândi abilități practice de codare.
  • Terminați cursul cu un model care poate servi drept punct de plecare pentru explorarea ulterioară a modelelor de difuzie în propriile aplicații.

Sesiunea de o oră, condusă de Sharon Zhou, se concentrează pe crearea, rafinarea și optimizarea modelelor de difuzare pentru a îmbunătăți capacitățile AI generative ale participanților. Participanții pot înțelege și extinde cu ușurință conceptele oferite prin utilizarea exemplelor practice și a notebook-urilor Jupyter încorporate.

Construirea de sisteme cu API-ul ChatGPT

El “Construirea de sisteme cu API-ul ChatGPTCursul va învăța participanții cum să automatizeze fluxurile de lucru complicate, efectuând o serie de apeluri către un model de limbaj puternic. Acest curs scurt îmbunătățește abilitățile de dezvoltare și crește productivitatea. Persoane fizice:

  • Creați o serie de solicitări care să răspundă la rezilierile anterioare.
  • Creați tehnologii care să permită programelor Python să comunice cu noi solicitări și completări.
  • Aplicați principiile predate în curs pentru a crea un chatbot pentru serviciul clienți.
  • Utilizați aceste abilități în situații din lumea reală, inclusiv clasificarea interogărilor utilizatorilor, evaluarea securității și raționamentul în mai mulți pași.

Această sesiune de o oră, predată de Ng de la DeepLearning.AI și Fulford de la OpenAI, extinde „ChatGPT Rapid Engineering for Developers” (nu este o condiție prealabilă). Caietele Jupyter și exemplele practice facilitează înțelegerea și explorarea materialului de curs.

Colaborarea în cadrul comunității OpenAI asigură cele mai bune practici actuale pentru performanță optimă și utilizare responsabilă. Cursul este potrivit pentru cei cu o familiaritate de bază cu Python, precum și pentru inginerii ML intermediari și avansați care caută abilități de inginerie rapide și de ultimă oră pentru modele lingvistice.

Înrudit: 5 aplicații reale ale procesării limbajului natural (NLP)

Introducere în ChatGPT

Alăturați-vă cursului DataCamp „Introducere în ChatGPT” pentru câştig cunoștințele necesare pentru o utilizare eficientă și responsabilă a ChatGPT. Acest curs acoperă capacitățile și restricțiile ChatGPT și este potrivit pentru utilizatorii de toate nivelurile. Se pot descoperi noi oportunități de integrare, cazuri de utilizare în afaceri și sugestii ChatGPT pentru cele mai bune practici.

Cursul este împărțit în două module: „Interacționarea cu ChatGPT”, care este disponibil gratuit și „Adoptarea ChatGPT”, care este disponibil pentru achiziție sau printr-un abonament la DataCamp. Până la sfârșitul cursului, participanții se pot simți încrezători în aplicarea ChatGPT în diferite situații, îmbunătățindu-și viteza și eficiența într-o gamă largă de sarcini.